Blog Grid

Despre Nunta, Fotografi, sedinta foto si albumul fotografic cu Carmen si Adrian

🔴 Carmen & Adrian : Se vede ca aveam emoti si poate Nu am reusit sa Zicem tot ce am fii vrut si tot ceea ce meritati…. datorita muncii voastre noi reusim sa retraim momente unice ori de cate ori simtim nevoia …. va respectam munca si va respectam pe voi , sunteti persoane de nota 20 ! Stiti ca noi va recomandam tuturor cu toata increderea.. Va multumim pt tot !

Ce spun clientii

Pentru barbati : Cum sa te imbraci cu stil la o nunta…ca invitat

SUBSCRIBE ON YOUTUBE FABIANRADUCAN SUBSCRIBE ON YOUTUBE Cristea Razvan ❤ Cu toate ca nu este realizat de mine, postez pe site-ul meu acest videoclip pentru ca mai bine de atat nu as fi putut spune niciodata ca ceea ce se spune aici. Consider ca sunt multe sfaturi utile, si evident nu toti vor fi de acord cu ce [...]
Informatii Utile

Idei pentru mirese si nunti – Roma- Italia

Recent am vizitat targul de mirese organizat aici in orasul in care locuiesc Roma si trebuie sa spun ca am ramas placut impresionant de diversitatea serviciilor oferite, dar ce m-a impresionat cel mai mult a fost iluminarea fiecarui element astfel incat acesta sa iasa in evidenta.

Evident nu m-am putut abtine sa fac cateva fotografii, bineinteles cu aprobarea organizatorilor-detinatorilor de standuri, si sper sa reprezinte o sursa de inspiratie pentru miresele din Roma si din toata Italia, mai ales pentru ca reprezinta ultimele trend-uri din domeniul nuntilor.

Fotografii de nunta, Informatii Utile

Video de nunta Terni cu Andrea & Mihai Fotograf Roma

 SUBSCRIBE ON YOUTUBE FABIANRADUCAN function onYtEvent(payload) { if (payload.eventType == 'subscribe') { // Add code to handle subscribe event. } else if (payload.eventType == 'unsubscribe') { // Add code to handle unsubscribe event. } if (window.console) { // for debugging only window.console.log('YT event: ', payload); } } Alte videoclipuri de nunta Fotografii și Videografii tăi [...]
Videoclip de nunta