fbpx

Cum să alegi melodia perfectă pentru dansul mirilor

Cum să alegi melodia perfectă pentru dansul mirilor

cum alegi melodia perfecta pentru dansul mirilor

În ziua nunții fiecare detaliu este foarte important, cu atat mai mult dacă reprezintă un moment cheie al zilei. Asadar dansul mirilor este cu siguranță unul din momentele cheie și unul dintre cele mai emoționante ale serii, iar  melodia care va fi coloana sonoră a dansului vostru are o importanță deosebită pentru ca acordurile ei vor ramâne vii în sufletele voastre și peste ani.

Unele cupluri au nevoie de mai mult de un an pentru a pregăti nunta lor, altele reușesc într-un timp mai scurt, dar indiferent de cât timp au nevoie să iși organizeze nunta, toți vor trebui să alegă o melodie pentru dansul mirilor.

Mulți lasă această responsabilitate la aprecierea solistului/formației sau a dj-ului, dar de cele mai multe ori nu este cea mai buna solutie. Cântecul pentru primul dans al mirilor trebuie sa reprezinte cuplul si de aceea trebuie sa te gandești foarte bine inainte de a alege coloana sonora a primului vostru dans.

Cântecul pentru primul dans al mirilor trebuie sa reprezinte cuplul si de aceea trebuie sa te gandești foarte bine inainte de a alege coloana sonora a primului vostru dans.

Iată câteva reguli pe care le vei găsi folositoare:

  • Decide împreună cu partenerul tău. Cel mai important lucru pe care ar trebui să faci atunci când aleg un cântec este de a răspunde la întrebarea: „Ce înseamnă acel cântec pentru tine?“ Cea mai potrivită alegere poate fi un cântec emblematic pentru relația voastră. de exemplu: o melodie pe care ați ascultat de la prima întâlnire sau pe care o cantați amândoi în mașină, etc. Dacă nu aveți un astfel de cântec, faceți o listă cu mai multe melodii preferate , ascultațile împreună și decideți împreună.

 

  • Romantic. Cântecul pe care ați selectat trebuie să aibă sunet și text adecvat pentru a se potrivi cu ocazia. Ar trebui să fie un cântec lent, romantic, care este despre dragoste, desigur. Adecvat ar fi dacă să alegeți un cântec popular pe care majoritatea oaspețiilor îl cunosc și il pot cânta împreună cu voi. Finalul cântecului trebuie să fie memorabil, deoarece nimeni nu vrea un cântec lent, monoton al cărui început și sfârșit sunt impersonale.

 

  • Nebunatic. Daca sunteți persoane aventuroase, vă place să faceți lucrurile în mod diferit și vreți să surprideți toți oaspeții, atunci selectați o piesă care este total diferită împreună cu un dans pe masură. Acesta decizie comportă cu siguranță si o pregatire impecabila a dansului impreună și din timp.

 

  1. Ascultați textul. Unele cuplurile se opresc la cântecul lor preferat, dar nu ascultă foarte bine textul său. Unele piese pot avea un titlu romantic, dar cuvintele nu să fie adecvate pentru o nunta. Deci, înainte de a opta pentru un cântec, ascultă fiecare cuvânt, iar dacă acesta este intr-o limbă străină, poti găsi și traduce textul chiar cu google translator.

CA SĂ IȚI FIE MAI UȘOR, MAI JOS GĂSEȘTI CÂTEVA PROPUNERI PE CATEGORII:

Informatii Utile , , , , , , , , , ,
About Fabian Raducan
Fabian Raducan - Fotograf profesionist de nunta in Italia, creator multimedia, iubitor de muzica romaneasca...

Leave a Reply