Copyright © Fabian Raducan

Blog

1 Marzo 2019

Cum să depășesti depresia dinaintea nunții tale din Italia

Nu strica una din cele mai importante zile din viața ta cu griji inutile.

Din copilărie cele mai multe dintre fete visează o rochie albă de mireasă și o nunta mare. Pentru unele femei, acest vis devine o obsesie. Dacă faci parte din acest tip de mirese trebuie să știi că este obsesia ta te împiedică să fie complet fericita și să te bucuri de pregătirile pentru nuntă.

Există mai multe moduri care te vor ajuta la depășirea depresiei de pre-nuntă. Iată-le:

1. Finanțe

Banii pot fi o cauza majora  a depresiei inainte de nuntă, mai ales în cazul în care mirii urmează să plătească toate costurile. Prin urmare, împreună cu logodnicul tău discută despre bugetul vostru de nunta. O lista în care să scrieți toate lucrurile importante pentru voi și să le aranjați in functie de prioritățile voastre va clarifica imediat lucrurile sau serviciile la care puteti sa renuntati. Amintiți-vă că, indiferent cât de mult doriți să aveți o nuntă ca un star de la Hollywood, acest lucru nu este cel mai important.

2. Părinții

În cazul în care părinții ajuta cu bani pentru nuntă, aproape întotdeauna ei doresc să participe mai activ în planificarea nunții voastre și vor expune revendicările lor. Și acest lucru poate fi foarte frustrant si deprimant. Cel mai bine vorbiți cu ei și delimitați clar care este linia pe care ei nu trebuie să o depașească. Și pentru ca toată lumea să fie fericita – lăsați unele sarcini și pentru ei , astfel îi veți ține ocupați.

3. Panica

Uneori, chiar și numai gândul la ziua cea mare poate să vă neliniștească și puteți intra în panică. Este posibil să aveți probleme cu somnul. Cel mai bine este să faci ceva care se te relaxeze, mai bine spus ceva care stii sigur că te relaxează. De exemplu:  asculta muzică de relaxare, sau mergi la sală. Toți intrăm în panică, iar atunci când mi se întamplă mie, mă opresc din ceea ce fac și  respir profund până ce mă liniștesc. Dacă ai intrat in panică in ziua nunții ți nu poti controla acest lucru cu siguranța acest lucru nu ajută deloc nunta. Mai degrabă incepi de pe acum sa exersezi cum poti domina panica (vezi exemplul meu de mai sus), in plus gandeste mereu pozitiv, și totul va fi bine. Dacă nu vă puteți ocupa de pregătirile nunții, contactați o agenție de nunta sau apelați la rude și prieteni de încredere pentru a vă ajuta.

4. Supărarea

Când ești deprimat lumea întotdeauna arată mai rău decât este, și vei găsi și mai multe motive pentru a fi tristă sau supărată. Uneori, în mintea noastră se strecoară îndoieli de genul : “nu suntem pregătiți pentru căsătorie” sau “că nu este potrivită pentru tine”. Te confrunți cu o responsabilitate serioasă și o schimbare enormă în viața ta, este normal să simți în acest fel. Încearcă să nu te gândești la aceste lucruri și uită-te la cât mai multe cupluri căsătorite și fericite care sunt în jurul tău și incercă să “furi” din experiența lor.

5. Aspect

Fiecare femeie vrea să fie cât mai frumoasă în această zi specială, ziua nunții. Asigură-te că vei fi cel putin draguță, dar fericită,  subliniez: cel putin draguță, dar fericită ! Care femeie care este iubită și fericită, nu este frumoasă? Faceți programare la salon de spa pentru ziua dinaintea nunții și lasă-i pe alții să aibă grijă de tine.

Informatii Utile, Organizarea Nuntii , , , , , , , , , , , , , , , ,
About fabian.raducan
Fabian Raducan - Fotograf profesionist de nunta in Italia

Leave a Reply

Pe Scurt

Sunt un fotograf, da un fotograf de nunta si o spun cu mandrie pentru ca fotografia de nunta imi permite sa imbunatatesc viata clientilor mei. O fac prin pasiunea mea pentru fotografiedragostea pentru oameni si dorinta de a lasa in urma mea amintiri frumoase de care sa isi aduca aminte cu drag, ei si urmasii lor.

Reusesc sa fac asta folosindu-ma de aparatura, de cunostintele acumulate, dar mai ales de experientele prin care am trecut. Despre mine