Ana & Mihai – Videoclip de nunta Pesaro

Ana & Mihai – Pesaro – Italia

Videoclip de nunta Pesaro – Ana & Mihai

Pentru o buna vizualizare recomandam sa priviti videoclipul in HD (vezi butonul din player).

Daca intampinati probleme cu vizualizarea acestui videoclip de nunta , acesta se poate accesat de pe acest link :

Videoclip de nunta Pesaro – Ana & Mihai

Ana & Mihai – Tineri, veseli, spontani, acestea sunt primele impresii pe care mi le-au transmis cei doi indragostiti. Un cuplu echilibrat, pot spune chiar o echipa în adevăratul sens al cuvântului, si norocosi pe deasupra. Spun norocosi deoarece in momentul in care m-au sunat, pentru ca au ramas fara fotograf, eu si echipa eram disponibili tocmai pentru ca un cuplu nu s-a prezentat la intalnire… evident era pentru aceeasi zi. Misterioase cai ale destinului de a aseza lucrurile intr-o ordine, cu un scop precis, acela de a ne intalni. Astfel am participat cu drag la fericirea lor din acea zi plina de emotii si am intalnit persoane minunate care (s-a dovedit mai tarziu) au apreciat munca noastra si devotamentul nostru pana la punctul in care am devenit prieteni .

Emotia a fost nelipsita la acesta nunta moldoveneasca, iar ziua a fost una plina de momente spontane si surprize incântatoare asfel incat nunta a fost punctul culminant al poveştii lor de dragoste, le-a dat certitudinea ca dragostea lor este pentru totdeauna.

Ce spun Ana & Mihai despre Fabian si echipa:

fotograf nunti pesaro urbino

De cand am primit materialele foto video si albumul, nu incetam sa ne uitam la ele. Fiecare imagine are ceva special si reuseste sa surprinda o parte din noi , din ceea ce suntem asa cum suntem si de fiecare data ne emotionam si ne aducem aminte cu mare placere de acele momente perfecte… Cu toate ca nu ne-am cunoscut decat in ziua nuntii , echipa a reusit sa ne faca sa ne simtim atat de confortabil,dar totodata vedetele acelor zile… Multumim in primul rand pentru increderea ce au avut-o in noi, pentru disponibilitatea de care au dat dovada dar mai ales pentru profesionalitate.

Ana & Mihai - Nunta Pesaro - Urbino Galerie