fbpx

Foto video nunta Italia – Fabian Raducan

Foto video nunta Italia – Fabian Raducan

Foto video nunta Italia – Fabian Raducan

Una dintre întrebările pe care am primit-o cel mai des în ultima perioadă este : de ce a trebuit să fac și alt site tot legat de activitatea de fotograf nuntă?

Este simplu : Până de curând mă puteai găsi doar pe site-ul www.fotovideonunta.it sau pe pagina de facebook www.facebook.com/fotovideonunta.it . Dupa cațiva ani de lucru in spatele acestor pagini si odata cu succesul lor a aparut evident și concurența care a inceput sa copieze cam tot ce facem noi (sau cel putin să îi facă pe clienți să creadă că fac aceleasi lucruri ca și noi), și pentru ca numele ales adica FotoVideoNunta.it este format din cuvinte generice precum Foto Video Nunta oricine se poate folosi de aceste cuvinte, la singular,  plural, variante derivate sau chiar in ordine diferită.

Un alt lucru pe care l-am observat este ca se incearca chiar și folosirea culorilor identice ca cele din logo-ul fotovideonunta.it probabil din dorința de a se asemana tot mai mult cu noi sau pentru a induce in eroare posibilii clienți… nu imi este clar. Ceea ce stiu sigur, adică, ce nu calculeaza majoritatea “concurentei” este ca pe oameni nu ii poti pacăli așa ușor.

Daca site-ul nostru www.fotovideonunta.it iese mereu pe prima pagină de cautari in google si de obicei pe primele locuri , cu siguranță există un motiv…sau mai multe, Oamenii iși dau seama oricum dacă ceva este copiat sau se incearca imitarea alcuiva și bineânțeles apreciază mai mult originalitatea, personalitatea, naturalețea, toate lucruri care nu se pot copia.

Oricum fiecare este liber să facă cum crede, iar eu și echipa nu vom pierde nici o secundă pentru acesti imitatori și ne vom concentra pe lucruri mai importante precum servicii și produse originale pe care le putem implementa in fluxul nostru de lucru.

Așadar, dacă pentru FotoVideoNunta.it incă se mai pot găsi o gramadă de domenii asemanatoare, consider că nici macar unul dintre “concurenți” nu este asa de nebun încât să cumpere ți să gestioneze www.FotoFabianRaducan.com de exemplu… decat daca se numeste tot Fabian Raducan.

 

Raspunsul pe scurt la intrebare : Doresc sa creez un Brand din numele meu, pe care nimeni nu il mai poate copia.

 

 

Fabian Raducan de la FotoVideoNunta.it

 

Foto Video Nunta Italia, Foto Video Italia, Foto Nunta Italia, Video Nunta Italia, Album Nunta Italia, Foto Video Italia, Foto Video Nunti Italia, Foto Videoclip Italia, Foto Nunti Italia, Video Nunti Italia, Album Nunta Italia, Foto Videoclip Italia, Foto Filmare Nunta Italia, Foto Filmare Italia, Foto Filmari Italia, Filmare Nunta Italia, Album Nunta Italia, Foto Filmari Video Italia,

Informatii Utile , , , , , , , , , , , , ,
About Fabian Raducan
Fabian Raducan - Fotograf profesionist de nunta in Italia, creator multimedia, iubitor de muzica romaneasca...

Leave a Reply