Fotograf nunti Italia, Fotograf nunta Italia

fotograf nunti roma - fotograf nunti italia

Sunt fotograf profesionist de evenimente, si cu fiecare imagine caut  frumusetea  persoanei, frumusetea momentului, frumusetea trairilor si a emotiilor, prin fiecare dintre imaginile mele povestesc un fragment dintr-o poveste, poveste care devine nemuritoare. Personajele principale ale povestilor mele au binevoit spontan sa imi lase cate o marturie, si ca in orice poveste moderna unii au facut-o prin e-mail, altii prin What’s App, unii printr-un review sau comentariu pe paginile mele de Facebook, altii chiar si in limba italiana, asa ca va invit sa cititi mai jos cateva.

Fabian Raducan - Fotograf nunta Italia
fotograf terni carmen adrian

Se vede ca puneti suflet in tot ceea ce faceti, in ceea ce ati facut pentru noi si suntem fericiti ca v-am cunoscut. Putem spune ca sunteti oameni minunati inainte de a fi profesionisti desavarsiti. Datorita muncii voastre noi reusim sa retraim momente unice ori de cate ori simtim nevoia. Va respectam munca si va respectam pe voi. Sunteti persoane de nota 20 si va recomandam tuturor, de fiecare data cand avem ocazia. Multumim!

Carmen & Adrian
fotograf nunta roma lazio

Am avut mare placere ca ati lucrat cu noi, ca ati impartit cu noi emotii intr-o zi asa de importanta din viata noastra. Fotografiile, videoclipul si albumele au iesit foarte bine de nota 10+. Totul este superb va multumim din suflet!!

Anika & Vanika - Nunta Pesaro - Urbino - Fano Videoclip

Colaborarea cu tine a fost excelenta! De la bun inceput am avut incredere in tine si n-am avut dubii ca totul va fi exact asa cum ne doream. Mi-ai placut de la prima intalnire “face to face” si am avut confirmarea ca am facut alegerea cea mai buna chiar atunci cand ne-am cunoscut. Asteptarile noastre s-au confirmat mai ales in ziua nuntii cand ne-ai facut sa ne simtim in largul nostru, si lista de surprize placute a continuat cand ne-ai adus personal fotografiile, discurile si albumul. Multumim.

Raluca & Stefan

Voglio ringraziare a te e al tuo team siete persone bellisime, professionali e simpaticissimi. Avete reso tutto ancor più bello e sappiate che non solo io e mia moglie vi abbiamo aprezzato, ma anche tutti gli invitati che non hanno fatto altro che parlare di voi ! Grazie

Andreea & Marco La Rosa - Cununie Civila - Roma
Fotograf nunti Parma

Suntem tare bucurosi de alegerea facuta Multumim lui Fabian pentru aceste amintiri minunate, este clar pentru noi ca o sa mai apelam la si cu alte ocazii si ca il recomandam cu drag tuturor.

Marinka & Boris - Parma - Reggio Emilia
fotograf nunti pesaro urbino

De cand am primit materialele foto video si albumul, nu incetam sa ne uitam la ele. Fiecare imagine are ceva special si reuseste sa surprinda o parte din noi , din ceea ce suntem asa cum suntem si de fiecare data ne emotionam si ne aducem aminte cu mare placere de acele momente perfecte…Cu toate ca nu ne-am cunoscut decat in ziua nuntii , echipa a reusit sa ne faca sa ne simtim atat de confortabil,dar totodata vedetele acelor zile…Multumim in primul rand pentru increderea ce au avut-o in noi, pentru disponibilitatea de care au dat dovada dar mai ales pentru profesionalitate.

Ana & Mihai - Nunta Pesaro - Urbino Galerie

Fotograf nunti Italia, Fotograf nunta Italia