fbpx

Blog

6 Marzo 2019

3 regrete care apar dupa nunta

nu este un secret ca viata mea, in cea mai mare parte este dedicata nuntilor si a tot ce apartine acestei lumi. Astfel din curiozitate si din dorinta de a fi informat, ma regasesc foarte des avand conversatii cu foste mirese, viitoare mirese si miresele mele in privat pe grupuri sau pe diferitele retele de socializare.
  • Cu viitoarele mirese discut cel mai des despre cum sa evite cele mai multe probleme care pot aparea in ziua nuntii (vezi celelalte articole utile sau intra pe Grup)
  • Cu foste mirese interactionez pe diferite grupuri de profil
  • cu miresele mele vorbesc in mod frecvent inainte dar mai ales dupa nunta, in unele cazuri discutam si despre nuntile prietenelor lor.

Astfel am pus impreuna,  in mod aleatoriu  regretele care au iesit cel mai des la suprafata

1. Nu am mai avut timp de sedinta foto.

Asta se intampla pentru ca nu ai avut nici un fel de discutie cu fotograful tau pe aceasta tema. Ca sa ai o sedinta foto in ziua nuntii trebuie sa o planuiesti bine din timp si sa respecti cat de cat planul.

Cum planuiesti sedinta foto? Ei bine intentionez sa scriu un articol doar despre acest subiect, dar pana atunci trebuie sa te gandesti impreuna cu fotograful tau la locatie, apoi la ora ideala pentru sedinta foto, la timpul care trebuie sa-l ai la dispozitie pana ajungi in locul unde va avea loc sedinta , timpul cat va tine acesta sedinta foto  si nu in ultimul rand la timpul de intoarcere sau catre urmatorul punct de oprire din parcursul planificat.

Rezolvarea unei situatii de acest gen se poate rezolva printr-o sedinta foto dupa nunta, atata timp cat exista un acord intre voi si fotograf, cu siguranta necesita timp dedicat si o investitie suplimentara.

2. Mi-am petrecut nunta pe drumuri

Intr-o mare masura punctul acesta este legat de cel de mai sus si anume organizarea.

Intre pregatiri, plecarea catre nasi, drumul catre mireasa, drumul catre biserica, drumul catre locul unde are loc sedinta foto, dupa care drumul catre localul unde are loc petrecerea iti dai seama ca jumatate din nunta ai petrecut-o pe drumuri. si cu toate ca era previzibil, tu nu ai calculat nici macar odata timpul pierdut in trafic si timpul pentru lucruri neprevazute.

Cu miresele care beneficiaza de serviciile mele, discutia asta foarte amanuntita are loc de fiecare data in saptamana dinaintea nuntii si face parte din metoda mea de lucru (discutii de gen vei gasi pe grup )

Te sfatuiesc sa fi tu cea care ia initiativa unei astfel de discutii cu fotograful. Veti beneficia amandoi.

3. Mi-as fi dorit un fotograf mai bun

Vezi tu, nu ne putem intoarce in timp sa mai schimbam ceva, regretele sunt tarzii si nu isi mai au rostul.

Pentru o mica suma in plus ai fi putul avea fotograful pe care ti-l doreai, si acum iti dai seama ca ai cheltuit bani pe lucruri inutile care defapt intr-un final nu au contat nici pentru voi, nici pentru eveniment, nici pentru invitati.

Aceeasi chestie se poate spune despre album: iti doresti un album pe care sa-l arati cu mandrie prietenilor si rudelor, nu un album pe care sa-ti fie jena sa-l scoti din sertar si pentru care trebuie sa minti de fiecare data ca “nu il ai acasa”

Te sfatuiesc sa alegi un fotograf experimentat, care are o metoda, care sa-ti ofere garantii, si ca persoana sa fie o placut sa stai in compania lui (ei)

Sugestii

Programeaza, respecta programul si informeaza prestatorii de servicii.

Nu este obligatoriu sa te ocupi personal de toate aspectele nuntii, asa ca poti delega multe lucruri de facut persoanelor de incredere

Nu te bloca in detalii inutiile si nu uita sa zambesti si sa te bucuri de tot ce se intampla in jurul tau

Informatii Utile , , , , , ,
About fabian.raducan
Fabian Raducan - Fotograf profesionist de nunta in Italia

Leave a Reply

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *

Pe Scurt

Sunt un fotograf, da un fotograf de nunta si o spun cu mandrie pentru ca fotografia de nunta imi permite sa imbunatatesc viata clientilor mei. O fac prin pasiunea mea pentru fotografiedragostea pentru oameni si dorinta de a lasa in urma mea amintiri frumoase de care sa isi aduca aminte cu drag, ei si urmasii lor.

Reusesc sa fac asta folosindu-ma de aparatura, de cunostintele acumulate, dar mai ales de experientele prin care am trecut. Despre mine