Copyright © Fabian Raducan

Blog

6 Marzo 2019

3 regrete care apar dupa nunta

nu este un secret ca viaţa mea, în cea mai mare parte este dedicată nunţilor şi a tot ce aparţine acestei lumi. Astfel din curiozitate şi din dorinţa de a fi informat, mă regăsesc foarte des avand conversaţii cu foste mirese, viitoare mirese şi miresele mele în privat pe grupuri sau pe diferitele retele de socializare.
  • Cu viitoarele mirese discut cel mai des despre cum să evite cele mai multe probleme care pot apărea în ziua nunţii (vezi celelalte articole utile sau intră pe Grup)
  • Cu foste mirese interacţionez pe diferite grupuri de profil
  • cu miresele mele vorbesc în mod frecvent înainte, dar mai ales dupa nuntă, în unele cazuri discutăm şi despre nunţile prietenelor lor.

Astfel am pus împreună,  în mod aleatoriu  regretele care au ieşit cel mai des la suprafaţă.

1. Nu am mai avut timp de şedinţa foto.

Asta se întamplă pentru ca nu ai avut nici un fel de discuţie cu fotograful tău pe aceasta temă. Ca sa ai o şedinţa foto în ziua nunţii trebuie să o planuieşti bine din timp şi să respecţi cât de cât planul.

Cum planuieşti sedinţa foto? Ei bine intenţionez să scriu un articol doar despre acest subiect, dar până atunci trebuie să te gândeşti împreună cu fotograful tău la locaţie, apoi la ora ideală pentru şedinţa foto, la timpul care trebuie să-l ai la dispoziţie până ajungi în locul unde va avea loc şedinţa , timpul cât va ţine acestă şedinta foto,  şi nu în ultimul rând la timpul de întoarcere sau către urmatorul punct de oprire din parcursul planificat.

Rezolvarea unei situaţii de acest gen,  adica atunci când în ziua nunţii ai rămas fără timp pentru şedinţa foto se poate face printr-o şedinţă foto după nuntă, atata timp cât există un acord între voi şi fotograf, cu siguranţă necesită timp dedicat şi o investiţie suplimentară.

2. Mi-am petrecut nunta pe drumuri

Într-o mare măsură punctul acesta este legat de cel de mai sus şi anume organizarea.

Intre pregătiri, plecarea către naşi, drumul către mireasa, drumul către biserica, drumul către locul unde are loc şedinta foto, după care drumul către localul unde va avea loc petrecerea, îţi dai seama că jumatate din nuntă ai petrecut-o pe drumuri; şi cu toate că era previzibil, tu nu ai calculat nici măcar odată timpul pierdut în trafic şi timpul pentru lucruri neprevăzute.

Cu miresele care beneficiază de serviciile mele, discuţia asta (foarte amănunţită) are loc de fiecare dată în săptamâna dinaintea nunţii şi face parte din metoda mea de lucru  “DA – Fotografii fara stress” (alte discuţii de gen vei gasi pe grup )

Te sfătuiesc să fi tu cea care ia iniţiativa unei astfel de discutii cu fotograful. Veţi beneficia amândoi.

3. Mi-aş fi dorit un fotograf mai bun

Vezi tu, nu ne putem întoarce în timp să mai schimbăm ceva, regretele sunt târzii şi nu işi mai au rostul.

Pentru o mică sumă în plus ai fi putul avea fotograful pe care ţi-l doreai, şi acum iţi dai seama că ai cheltuit bani pe lucruri inutile care defapt într-un final nu au contat nici pentru voi, nici pentru eveniment, nici pentru invitaţi.

Aceeaşi chestie se poate spune despre album: iţi doresti un album pe care să-l arăţi cu mandrie prietenilor şi rudelor, nu un album pe care să-ţi fie jena să-l scoţi din sertar şi pentru care trebuie să minţi de fiecare dată că “nu il ai acasă”

Te sfătuiesc să alegi un fotograf experimentat, care are o metoda, care să-ţi ofere garanţii, şi ca persoană să fie placut să stai în compania lui (ei)

Sugestii

Programează tot, respectă programul şi informează prestatorii de servicii.

Nu este obligatoriu sa te ocupi personal de toate aspectele nuntii, asa ca poţi delega multe lucruri de facut persoanelor de încredere

In ziua nunţii nu te bloca în detalii inutile, nu uita să zîmbeşti şi să te bucuri de tot ce se întamplă în jurul tău!

Obtine accesul in Grupul GRATUIT si SECRET de FACEBOOK

Zilnic tot mai multi viitori miri se adauga  grupului nostru de Facebook, astfel incat am devenit cea mai mare comunitate de miri ce si-au organizat nunta in Italia. Evident o resursa pretioasa pentru cei care sunt la inceput si nu stiu de unde sa porneasca cu pregatirile nuntii lor.

Informatii Utile , , , , , ,
About fabian.raducan
Fabian Raducan - Fotograf profesionist de nunta in Italia

Leave a Reply

Pe Scurt

Sunt un fotograf, da un fotograf de nunta si o spun cu mandrie pentru ca fotografia de nunta imi permite sa imbunatatesc viata clientilor mei. O fac prin pasiunea mea pentru fotografiedragostea pentru oameni si dorinta de a lasa in urma mea amintiri frumoase de care sa isi aduca aminte cu drag, ei si urmasii lor.

Reusesc sa fac asta folosindu-ma de aparatura, de cunostintele acumulate, dar mai ales de experientele prin care am trecut. Despre mine