Sedinta foto & video pe litoralul italian

O zi deosebita petrecuta in compania a doua cupluri de miri, persoane deosebite cu care avem o relatie de prietenie din ce in ce mai stransa.

Este vorba de Carmen si Adrian, oameni dragi noua si pe care i-am intalnit cu aproximativ trei ani in urma si care au avut incredere in noi sa documentam ziua nuntii lor. Acum la implinirea primilor doi ani de casatorie, Carmen, cu ajutorul prietenilor Valentina si Claudiu (si un pic al nostru), au facut o mare surpriza lui Adrian (care nu a banuit nici o clipa motivul real pentru care se afla la mare), o sedinta fotografica surpriza .

Cealalta pereche de miri sunt Valentina si Claudiu mirii nostri care locuiesc tot in Terni (orasul indragostitilor) si au optat sa ne invite ca fotografi/ videografi la nunta lor organizata in august in Romania.

Sedinta foto Trash the dress era organizata inca de pe atunci singura dilema fiind timpul imprevizibil, defapt dupa furtuna din acea sambata niciunul dintre noi nu se astepta sa o zi perfecta de inceput de toamna.

Astfel, cu persoane minunate, intre surprize si cadouri, o clima mediteraneana perfecta, pranzul intr-un restaurant tipic local si o sedinta foto intre prieteni, am petrecut o zi fantastica pe litoralul Italian.

Intentia a fost sa documentam mai bine aceasta zi cu imagini filmate cu drona, dar din cauza vantului puternic a trebuit sa renuntam la aceasta idee, in schimb preiau aceste mici clipuri postate pe contul de facebook.

Vom reveni cu imagini. Cu drag, Gabriela & Fabian.

Behind the scenes , , , , , , , , , ,
Fabian Raducan
About Fabian Raducan
Fabian Raducan - Fotograf profesionist de nunta in Italia, creator multimedia, iubitor de muzica romaneasca...

Leave a Reply