Servicii Profesionale pentru evenimentele speciale din viata ta!

Fotografia

De la imortalizarea imaginii pâna la procesarea și retușarea ei, totul pentru a ajunge la tine în cea mai bună versiune. Un proces de creație care îmi permite să capturez pentru eternitate momente speciale, mărturii ale povestii voastre ce vor rămâne moștenire de familie din generație în generație.

Videografia

Amintiri în mișcare ce peste ani devin prilej de bucurie! Filmarea, montajul, coloana sonora și coloring-ul: toate elemente care, dacă sunt folosite armonios rezultatul va fi spectaculos. Evident  fiecare în parte reprezintă un capitol separat din activitatea de videograf

Ședințe foto

Sedința fotografică: adevarata bucurie de a fi fotografiat/ă. Momente exclusive, reale clipe de bucurie dedicate doar voua într-un loc ales de comun acord … poate fi un parc, o atractie turistica sau un loc intim unde voi imortaliza eleganța, armonia si naturalețea voastra.

Proiectare Album

Proiectarea unui album de nuntă este o adevarată artă, care imi permite să povestesc printr-o serie de imagini : trairi, senzații, vise … care împreună formează o galerie de sentimente pentru un public limitat si exclusiv.

Înregistrare Audio

Sunetul, un element cheie pentru crearea unei anumite atmosfere si pe care majoritatea videografilor il ignoră. Inregistrarea sunetului separat la eveniment si sincronizarea dupa in faza de post/productie pentru mine este un “MUST” si de aceea l-am inclus gratuit absolut la toate evenimentele.

Tipărire

Tipărirea pe hartie fotografica, canvas sau album este încununarea muncii de fotograf și tocmai de aceea clientii care își doresc astfel de produse vor primi mereu un bonus care se regasește in numărul de imagini tipărite sau în numarul de pagini în plus ale albumului.

Dintre ultimele lucrari:

Ai intrebări ? Îți stau la dipoziție ! Mă găsești la +39/3203450350