FAQ – Intrebări și răspunsuri frecvente

Click pe intrebare pentru a afla raspunsul !

Întrebări generale

Activăm pe teritoriul cuprins între Roma si Bologna adică Lazio , Umbria, Toscana , Emilia Romagna , dar la cerere ne putem deplasa oriunde în Italia sau in Europa

Da, bineînțeles. Atat mirii din România sau cei din Italia care iși organizează nunta in România mă pot contacta pentru a rezerva o dată din luna august în general.

Ziua evenimentului o dedicăm sărbătoritilor incepând de la pregatiri (casa sau hotel), continuând cu ceremonia religioasă , și finalizând cu petrecerea până la plecarea ultimului invitat.

Da.Bineânțeles. Acesta este unul din primele lucruri care diferențiază profesionistii de amatori.

Eu locuiesc în Roma și ne putem intâlni în orice moment pentru semnarea contractului, pentru celelalte localități vă putem trimite contractul prin e-mail sau prin poștă, iar dumneavoastră il puteți trimite semnat prin aceleasi metode.

Întrebări despre fotografii

Trebuie sa precizez de la început că scopul meu nu este cantitatea, ci calitatea fotografiilor si pentru a raspunde pot spune că numărul de fotografii finale poate varia de la eveniment la eveniment, dar în general nu am predat nimanui mai puțin de 1000 de fotografii. Bineânteles ajunsi la 1000 de cadre nu mă voi opri și voi contiua să fotografiez atât cât este necesar.

Toate fotografiile pe care le primiți includ o editare de baza numită și post-productie (unde se îmbunătățesc culorile, luminozitatea, contrastul, incadrare, etc).

De obicei toate fotografiile care vor intra intr-un album, sau cele care vor fi tiparite pe hartie sau pe canvas. Retusarea cuprinde eliminarea elementelor nedorite din fotografie (de la fire de păr, pana la semne de circulatie de exemplu), astfel incat sa imbunatateasca imaginea, iar detaliile modificate sa nu fie evidente pentru ochiul uman.

Da. Este un serviciu pe care il realizam doar la cererea organizatorilor / mirilor.

Întrebări despre video

Oferim mai multe variante :

  • DVD – pentru că incă este cel mai difuzat mediu digital video
  • BLUE-Ray Disk – Pentru ca permite inregistrarea si redarea imaginilor in cea mai buna calitate.
  • USB – Cheiță USB de capacitate si viteza foarte mari
  • HDD / Hard disk exterior
  • TRANSFER INTERNET.
  • CLOUD. Acces la fisiere video online timp de 3 luni, 6 luni sau 1 an.

De obicei oferim fiecarui client in parte cel putin doua dintre variantele de mai sus.