Copyright © Fabian Raducan

Blog

10 Marzo 2019

A mai trecut un an. Mulţumesc pentru urări !

A venit primăvara …da, a mai trecut un an şi eu înnumăr primăverile în Martie. …pe 8.

Exact 8 martie ziua internaţională a femeii … ce sa zic am fost un marţisor …

Cu trecerea timpului şi datorită muncii pe care o fac (evident cu mare plăcere şi pasiune), s-a mărit considerabil numărul de cunoştinţe, prieteni, oameni care apreciază ceea ce fac ăi inevitabil de ziua mea de nastere se multiplică de la an la an numărul de urări. (cred că se întamplă în mare măsură şi datorită reţelelor de socializare)

Oricum ar fi, mie imi place să mulţumesc personal tuturor, şi o fac în fiecare an, iar de caţiva ani devenit o tradiţie să fac un mic clip de mulţumire pentru toţi.

Acesta este clipul din 2019 şi este filmat şi editat integral cu telefonul (uimitor ce se poate face azi cu telefonul nu-i asa ?!). Este realizat în timpul unei plimbări într-un parc din Roma, unde mergem des pentru relaxare, jogging sau pur şi simplu când vrem să scăpăm de zidurile oraşului.

Diverse ,
About fabian.raducan
Fabian Raducan - Fotograf profesionist de nunta in Italia

Leave a Reply

Pe Scurt

Sunt un fotograf, da un fotograf de nunta si o spun cu mandrie pentru ca fotografia de nunta imi permite sa imbunatatesc viata clientilor mei. O fac prin pasiunea mea pentru fotografiedragostea pentru oameni si dorinta de a lasa in urma mea amintiri frumoase de care sa isi aduca aminte cu drag, ei si urmasii lor.

Reusesc sa fac asta folosindu-ma de aparatura, de cunostintele acumulate, dar mai ales de experientele prin care am trecut. Despre mine