Salut, sunt Fabian Răducan și țin să te felicit că ai ajuns pe acest podcast. Îți spun de la început că este un podcast care la fel ca și viața mea rotește sau mai bine spus se concentrează pe un singur domeniu, complex de altfel și anume nunta.

Aici voi uni o mare parte din experiențele mele din ultimi 20 de ani așa că argumentele despre care voi vorbi vor fi diferite, de la lucruri practice și programe utile până la strategii de marketing specifice pentru acestui domeniul.

Nu sunt un om care spune multe cuvinte, îmi plac mai mult faptele urmate de cuvinte eventual…

Ca să înțelegi cât de greu mă exprim în cuvinte îți spun doar că la un moment dat îmi plăcea să mă auto-intitulez povestitor fără cuvinte, fotografia fiind în ultima perioada singurul meu mod de exprimare.

Te-ai gândit vreodată cât de greu este să spui o poveste fără cuvinte?. Îți spun eu… foarte greu.

Totuși nu sunt doar un fotograf și atât. Ce vreau să zic defapt, este că fiecare dintre noi este simultan mai multe lucruri.

Aș spune mai degrabă că sunt un creator de conținut digital care îmbină cunoștințele acumulate în timp pentru a dărui și celorlalţi o parte.

Aici încerc prin cuvinte de data asta să povestesc despre întâmplări, experiențe, interviuri, cărți, marketing, strategii și idei care toate împreună formează universul meu.

Vreau să îți mulțumesc că ești aici îți promit că acest podcast va fi locul în care voi lasă să iasă la suprafață gânduri și idei într-un mod liber, fără cenzură de nici un fel și sper că te vor ajuta să iei câteva idei utile care să-ți fie de folos în viață sau în afacerea ta.

Da vorbesc și despre afaceri pentru că atunci când devi un freelancer sau un antreprenor digital, nu se mai poate face diferența între persoană și antreprenor… într-un fel se amestecă

Episodul acesta este o doar un mod de a mă prezenta, o introducere dar nu aș vrea să se transforme într-un CV, așa că te las să descoperi pe parcurs cine sunt, ce fac și mai ales ce pot face pentru tine.

La punctul asta când prezentările au fost făcute îți spun că aș vrea să te cunosc și nu îmi rămâne decât să te invit să te abonezi la newsletterul de pe https://weddpro.ro

Dacă vrei să fim și mai conectați caută numele meu pe facebook, instagram și youtube sigur dai de mine.

Îți mulțumesc și pe curând

Fabian